top of page

Gucci Garden Archetypes’ı Keşfedin

Gucci 100. yılını markanın kreatif bakış açısını en iyi şekilde yansıtan bir multimedya deneyim ile kutluyor. Filozof ve psikanalist Carl Jung’un bir ürünün ya da kişinin ilk örnek veya orijinal olduğu anlamına gelen arketip fikrinden ilhamla, Gucci Garden Archetypes’ı hayata geçiren modaevi, markanın gerçeküstü ve masalsı perspektifini kreatif direktörü Alessandro Michele tarafından kurgulanan kapsamlı bir sergiyle ortaya koyuyor.



Gucci Garden sergisinin kapılarını her ne kadar Floransa’da açmış olsa da bu multimedya deneyimi online olarak 31 Mayıs’a kadar tecrübe etmek mümkün. Global oyun platformu Roblox ile güçlerini birleştiren Gucci, Michele’nin modaevinde geçirdiği 6 yıla saygı duruşunda bulunan 6 farklı tematik odasında sergiyi dijital dünyaya taşıyor.



Gucci Garden deneyimine adımınızı atar atmaz ilk olarak daha önce kullandığınız avatarlarınızdan Roblox’ın cinsiyet ve yaşı belli olmayan dikdörtgen manken formundaki sade avatarlarına geçiş yapıyorsunuz. Sergi alanında gezerken bu mankenler arketiplerden edindikleri bazı detayları absorbe ederek görünümlerine taşıyor. Odalar arasında dolanırken farklı desen ve renklere maruz kalan kullanıcılar en sonunda her biri kendi deneyimine göre özgünleşen Gucci tasarımlara sahip oluyor.





Sergiyi gezmek ve kişisel Gucci görünümünüzü yaratmak için Gucci.com’u ziyaret etmeniz yeterli.


bottom of page