top of page

Özlediğiniz Lezzetler Evinizde


Pandemiyle birlikte yeme alışkanlıklarımız da değişti. Dışarıda yemek yemeğe ara verirken, evde daha çok yemek yapar olduk. Önceden gitmek için rezervasyon yaptırmanın şart olduğu, yemeklerini çok sevdiğimiz favori restoranlarımız değişen düzene ayak uydurarak paket servisle, özlediğimiz lezzetleri kapımıza kadar getirmeye başladı. Sizin tek yapmanız gereken ise ne yemek istediğinize karar vermek.



Morini


Beymen Zorlu Center’da yer alan ve New York ruhunu İstanbul'da yaşatan Morini, açıldığı günden beri İstanbul'un önde gelen restoranları arasında. Altı Michelin yıldızlı Şef Michael White'ın imzasını taşıyan yemekleri, artık online siparişle kapınıza kadar geliyor.




Spago Ä°stanbul


Oscar törenlerinin yemeklerini hazırlayan şef olarak tanınan Wolfgang Puck’ın Los Angeles’taki ilk restoranı olan Spago’nun İstanbul şubesi, The St. Regis İstanbul’da bulunuyor. Spago, gel-al ve paket servis için özel menüler sunuyor.





d.ream


29, Da Mario, Masa, Monochrome, Parlé, The Populist, Vogue, Zuma ve daha fazlası… d.ream çatısı altında yer alan tüm restoranlanlar şimdi ‘d.ream Evde’ uygulamasıyla paket servis hizmeti veriyor.



Foxy Ä°stanbul


Karaköy ve Nişantaşı’nda şubeleri bulunan Foxy’den yemek siparişinin yanı sıra, şarap ve Negroni gibi favori kokteyllerinden de sipariş etmek mümkün.




Batard Ä°stanbul


Bomonti’deki Fransız restoranı Batard, hem kendi özel yemeklerini hem de Zula’nın vazgeçilmez hamburgerlerini artık kapınıza kadar getiriyor.




Akali Ä°stanbul


İstanbul’un en iddialı ev yapımı gurme burgercileri arasında yer alan Akali'den 80 gramdan 800 grama kadar değişen köftelerini; göz yumurtadan avokado kremasına, sarımsaklı rokfordan ananasa, dilediğiniz ekstralarla birleştirip sipariş verebilirsiniz.



OD Urla


Doğayı dinleyerek yaratılan eşsiz tarifleriyle son yılların popüler mekanlarından biri haline gelen OD, her gün değişen menüsüyle yolu Urla’ya düşenler için ‘Gel-Al Servis’' imkanı sunuyor.



bottom of page